Om Excellent-Huse

Excellent-Huse er startet i 2005 af Søren Boskov Mikkelsen og Torben Boskov Mikkelsen. Søren er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Torben er uddannet smed, merkonom og sælger. I forskellige ansættelser har vi mere end 35 års erfaring i byggebranchen.

I starten af 2021 blev Excellent overtaget af Jesper Hillemann, som sammen med 2 investorer og begge de hidtidige ejere brødrene Boskov Mikkelsen vil forsætte den positive udvikling som virksomheden er inde i.

Excellent-huse har gennem årene opbygget et stort know how på levering af luksushytter, fritidshuse og præfabrikerede bygninger i hele Danmark. Denne know how bruger vi dels i fremstilling af egne design, men også i udvikling af specielle ønsker og løsninger fra vores kunder.

Vores visioner er at:

  • Være kendt som en af branchens foretrukne producent af modulbyggeri.
  • Konstant at udvikle vores virksomhed til at kunne imødekomme de krav vores kunder stiller.
  • Aldrig glemme, at den succes, vi skaber for andre, danner grundlag for vor egen succes.
  • Etablerer relationer præget af åbenhed og troværdighed til såvel eksterne som interne partner og satse på en åben og ærlig dialog i vores hverdag.
  • Være en arbejdsplads, som skaber udfordringer, engagement og faglig stolthed, for derved at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere.
  • Skabe økonomiske resultater, som kan sikre vor vækst og selvstændighed.

Fremtiden

Excellent-Huse udvikler løbende vores produkt program til hele tiden at opfylde de ønsker markedet efterspørger. Vi får mange positive tilbagemeldinger og ideer fra vores kunder som vi bruger i udvikling af nye modeller og forretningsområder.

Vi tager meget gerne imod specialopgaver som vi i samarbejde med kunderne finder gode og konstruktive løsninger på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev