Futura beskrivelse

Futura hyttens opbygning
Futura 35 M2 hytten opføres efter bygningsreglementets krav til sommerhuse (BR10). Hytten opføres af isolerede træelementer. Elementerne opbygges af et træskellet der indvendig beklædes med dampspærre, træplade og bræddeloft. Udvendig beklædes der med vindpap, afstandsliste og profilbrædde beklædning. Elementerne isoleres med mineraluld efter BR10 for sommerhuse, skillevægselementerne isoleres med 45mm.

Futura hyttens opbygning overflader
Facadebeklædning udføres i gran behandlet med sort træbeskyttelse.

Tagbeklædning er udført med 2 lag tagpap med metallister langs kanterne og ståltagrende med nedløb.

Indvendige vægge og loftet i soverummet udføres i hvidmalet krydsfinerplade, lofterne i det øvrige hus udføres som hvidpigmenteret bræddelofter.

Vægge og gulv i baderummet opbygges i vådrumsikrede materialer, beklædt med mørkt vinyl på gulvet og lyst vinyl på væggene helt til loftet.

Gulvene i opholdsrummet og soverumene udføres med vinylbelægning. På hemsen leveres der trægulv i lakeret fyr.

Vinduer leveres som hvide plast vinduer med lavenergiglas. Der leveres et oplukkeligt vindue i badet, køjerummet og på hemsen. I soverummet leveres der et dreje/kip vindue og i opholdsrummet leveres der ud over faste partier et dreje/kip vindue og en hoveddør.

Indvendige døre leveres som hvide celledøre med rustfrit greb. Dørkarme, gerekter og fodlister i hvidpigmenteret fyrretræ.

Trappe, gelænder og rækværk til eventuelt hems udføres i hvidpigmenteret nåletræ.

Futura hyttens terrasse
Terrassen bygges af trykimprægnerede terrassebrædder. Overdækningen af terrassen udføres med krydsfinerplade med tagpap.

Futura hyttens fundament
Der etableres 24 punktfundamenter udført i varmegalvaniseret stål, disse nedstøbes i ca. 90 cm’s dybde. På fundamenterne monteres der langsgående trykimprægnerede bjælker som hytten placeres på. Ved gavlene monteres der trykimprægnerede brædder som afslutning på soklen. Brædder og bjælker males sorte på synlige steder.

Futura hyttens installationer
VVS og EL installationer udføres som skjulte installationer.

Der installeres en 30 l varmtvandsbeholder (3,6kw, 2x400V) i højskabet i køkkenet hvor de øvrige VVS installationer også samles. Her tilsluttes stikledning med koldt vand af bygherre.

El-tavlen placeres i skabet over emhætten. Der monteres 2 stk. 1200W el-radiator i opholdsrummet, 1 stk. 600W el-radiator i soverummet, 1 stk. 600W el-radiator i køjerummet og 1 stk. 600W el-radiator i badeværelset. Fremføring og tilslutning af 400V stikledning til el-tavle foretages af bygherren.

Der leveres 1 stk. udvendig væglampe på terrassen.

Afløb fra håndvask, køkkenvask, gulvafløb samles ved toilettet hvor det føres gennem gulvelementet til 10 cm under gulvet, her tilsluttes afløbet til kloakken af bygherre.

Futura hyttens inventar
Køkkenet leveres som element køkken med antrasitgrå låger og skuffer med greb i børstet stål. Højtryks laminatbordplade i en mørk farve med stålvask og et-grebs armatur.

Der levers følgende elementer:

  • 1 stk. højskab 40cm ved trappe
  • 1 stk. højskab f. ovn 60x192 cm
  • 1 stk. højskab for køleskab (delvist teknikskab)
  • 1 stk. emhætteskab 60x64 cm (teknikskab)
  • 1 stk. overskabe med 2 hylder 40x64 cm
  • 1 stk. vaskeskab med affaldsstativ 50x80 cm
  • 1 stk. skuffeskab med 3 luksusskuffer 40x80 cm
  • 1 stk. underskab med 1 hylde 50x80 cm

I soverummet og køjerummet leveres der et åbent hyldeelement (50x192cm i soverum, 40x192cm i køjerum) med 3 hylder og 1 bøjlestang i hver skab.

Køkkenet udstyres med indbygnings varmluftovn med rustfri front, glaskeramisk 4 zoners kogeplade nedfældet i bordpladen, samt emhætte med rustfri front og hvidt køleskab med fryseboks.

Under trappen monteres der 2 kroge.

Baderummet udstyres med et hvidt skab med en hvid porcelæns håndvask med et-grebs blandingsbatteri. Der monteres spejl over håndvasken. Toilet i hvidt porcelæn med hvidt toiletsæde. Bruser med termostat blandingsbatteri med brusehoved på stang.

Der monteres mekanisk udluftning fra baderummet.

Download beskrivelse som PDF »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev