Horisont

Straks fra ankomstsiden til Horisont fornemmer man at huset er atypisk, der er noget forventningsfuldt over dets udtryk.

Huset er hævet over terrænet og nærmest flyder i landskabet på synlige betonfundamenter, understreget af terrassen som løber som et soldæk hele vejen omkring huset.

Horisont er stringent opbygget omkring en midterakse som fra afstand bla. ses i det store symmetriske sadeltag, vindues udformningen og placering af carport/anneks.

Den stramme opbygning af husets hovedform opløses indenfor i de enkelte rum, som hver har sine helt egne geometriske karakteristika, fremhævet af konstruktioner og stoflighed i valget af materialer. Dette sammen med dagslyset og kontakten med naturen giver rummene nærvær og gør dem særdeles behagelige at opholde sig i. Fra alle rum er der udgang til terrasserne.

I Horisont går hus og natur i et, overgangen mellem ude,- og inderum er flydende, hvilket giver masser af plads og rum.

Der er skabt rig mulighed for at være sammen i det store opholdsrum med højt til loftet og en imponerende panorama facade, trække sig tilbage til et af de øvrige rum for at læse, træne, lege, spille, - nyde et glas rødvin med udsigt på en af de 2 indtagende hemse eller tage en lille ”morfar” i et af de 3 soveværelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev