Transit beskrivelse

Transit hyttens opbygning
Hytten opføres af isolerede træelementer. Elementerne opbygges af et træskellet der indvendig beklædes med dampspærre, træplade og bræddeloft. Udvendig beklædes der med vindpap, afstandsliste og klinkbrædde beklædning. Elementerne isoleres med mineraluld med 75mm i ydervægge og loft og 95mm i gulvet.

Transit hyttens overflader
Facadebeklædning udføres i gran, færdigmalet sort klinkbræddebeklædning.

Tagbeklædning er udført med 1 lag tagpap med metallister langs kanterne og ståltagrende med 1 nedløb.

Sternkant udføres i sort malet træ. Underbeklædningen på udhænget og den udvendig væg ved terrasse udføres i grå malet krydsfiner.

Indvendige vægge udføres i ubehandlet krydsfinerplade. Loftet udføres i hvidpigmenteret bræddeloft. (Maling af de indvendige vægge kan tilkøbes)

Gulvet udføres som spånpladegulv med vinyl belægning.

Vinduer og dør leveres som hvid plast med lavenergiglas.

Transit hyttens terrasse
Terrassen bygges af trykimprægnerede terrassebrædder. Terrassen overdækkes delvis af en forlængelse af tagkonstruktionen.

Transit hyttens fundament (Tilkøb)
Der etableres 14 punktfundamenter udført i varmegalvaniseret stål, disse nedstøbes i ca. 60 cm’s dybde. På fundamenterne monteres der 3 langsgående trykimprægnerede bjælker som hytten placeres på. Bjælkerne males sorte, på synlige steder.

Transit hyttens El- installation (Tilkøb)
EL installationer udføres som skjulte installationer.
Der installeres El-tavle med HPFI relæ. Der monteres 1 stk. 1000W el-radiator, 4 stk. 220V udtag og 1 stk. lampeudtag med tænding ved døren, 1 stk. tænding samt fremføring af kabel for udvendig lampe. Fremføring samt tilslutning af 380V stikledning til el-tavle foretages af bygherren.

Transit hyttens køkken (Tilkøb)
Der levers følgende elementer:

  • 1 stk. minikøkken 100cm bred med køleskab, 2 kogeplader og stålvask.
  • 1 stk. et-grebs armatur og vandlås
  • 1 stk. højskab 60cm med låge udført i glat hvid med stålgreb (delvis teknikskab)

Transit hyttens toilet (Tilkøb)
Rummet opbygges som den øvrige hytte med krydsfiner på væggene og vinyl på gulvet. Døren til toilettet leveres som celledøre i grå med rustfrit greb. Dørkarme, gerekter og fodlister i hvidpigmenteret fyrretræ. Toilettet udstyres med en hvid porcelæns håndvask med et-grebs blandingsbatteri. Toilet i hvidt porcelæn med hvidt toiletsæde.

Der installeres en el- vandvarmer og der etableres VVS installation til toilet og håndvask. Stikledning med koldt vand tilsluttes af bygherre.

Afløb fra håndvask og toilet føres gennem gulvet til 10 cm under gulv, her tilsluttes afløbene til kloakken af bygherre.

Ved tilkøb af toilet leveres der samtidig større terrasse og mere overdækning.

Download beskrivelse som PDF »

Tilmeld dig vores nyhedsbrev